Valori principale

Avantajul unei afaceri de familie

Fiind o afacere de familie, avem grijă ca proiectele noastre să fie realizate la cele mai înalte standarde. Toți membrii familiei sunt și Parteneri ai grupului InteRo, fiecare membru având responsabilitatea de a-și executa atribuțiile într-un mod ireproșabil. De la concept, la proiectare și până la implementare, InteRo depune toate eforturile ca proiectele sale să fie realizate cât mai bine posibil. InteRo și-a creat o reputație foarte bună pe piața românească și va munci din greu să mențină această reputație pentru mulți ani de acum încolo.

Obiectivul

Să dezvoltăm proiecte impresionante, care să ridice standardul de viață al celor care vor beneficia de proiectele noastre; să creăm comunități caracterizate de un sentiment de bunăstare, în care calitatea și inovația sunt pe primul loc.

Talentul

 InteRo angajează oameni talentați și energici care respectă și îi mențin valorile. Că echipă, ne străduim să construim comunități pozitive și să ne asigurăm că toți membrii contribuie cu abilitatiile lor specializate. 

The form was sent successfully