Valori principale

Avantajul unei afaceri de familie

InteRo este o afacere de familie și partenerii de business, Michael Topolinski III, Michael Topolinski IV, Tyler Topolinski și Ashton Topolinski, formează o echipă puternică și rezilientă pentru a îndeplini obiectivele companiei și așteptările comunității noastre. InteRo își propune să mențină reputația excelentă și va continua să o facă mulți ani de acum înainte. implementare, InteRo depune toate eforturile ca proiectele sale să fie realizate cât mai bine posibil. InteRo și-a creat o reputație foarte bună pe piața românească și va munci din greu să mențină această reputație pentru mulți ani de acum încolo.

Obiectivul

InteRo dezvoltă proiecte de impact ce îmbunătățesc nivelul de trai al rezidenților noștri prin crearea comunităților de wellness care pun accent pe design și inovație.

Talentul

Echipa InteRo este formată din oameni talentați care muncesc din greu pentru a rezolva probleme și pentru a realiza cu succes proiecte, prin eforturi colective, ținând cont de cele mai bune intenții față de cumpărători. InteRo crede în practici etice și în sustenabilitate.

The form was sent successfully