Responsabilitatea Socială Corporativă

Responsabilitatea socială corporativă este foarte importantă pentru familia Topolinski, familie canadiană care s-a mutat în Romania în 2007. Sprijinirea comunității românești a fost întotdeauna un scop comun al familiei.

Fondator și CEO, Michael Topolinski III locuiește în București, România din 2007. În ultimii ani, cei trei copii ai săi, Michael IV, Tyler și Ashton s-au mutat înapoi în București după ce au terminat studiile superioare în Canada și în Statele Unite. Toți cei trei copii lucrează pentru afacerea familiei, fiind partenerii tatălui lor.

Toți membrii familiei au făcut o prioritate din participarea activă la bunăstarea comunității românești. Prin multiple donații (Naguma Medical Supply SRL) și prin diverse acțiuni caritabile, familia Topolinski contribuie la dezvoltarea societății românești.

Familia Topolinski a donat în total 1.845.500 de măști produse de Naguma Medical Supply.

1.600.000 de măști au fost donate unor ONG-uri, dintre care 1.200.000 pentru United Way România, 200.000 pentru Hope of Hospice și 200.000 de măști pentru “Salvati Copiii România”.

245.500 de măști au fost donate comunității. Familia Topolinski a donat, de asemenea, 200.000 de măști pentru Sectorul 2, astfel: 150.000 de măști donațe Agenției de Asigurări Sociale și Protecția Copilului, iar 50.000 au fost donate Protoieriei Sector 2, o Biserică din România. Către Asociația Polițiștilor de Investigații Criminale, trei sate de pe langa București (Caldararu, Ciorogârla și Darvari), Comunitatea Evreiască și Compania Națională Aeroporturi București, au fost donate în total 45.500 de măști.

În plus, familia Topolinski a donat 310.000 RON unor organizații non-profit. Dintre aceștia, 210.000 RON au mers către Asociația Kola Kariola. Această donație a permis clinicii înființarea unui nou centru de sterilizare. De asemenea, donația familiei a sprijinit sanctuarul Papi Land și adăpostul pentru animale Kola Kariola, care îngrijește peste 500 de animale. 

100.000 RON au fost donați către Organizația Dăruiește Viață, organizație non-profit care sprijină oamenii in lupta cu cancerul.

În 2021, membrii familiei Topolinski și-au propus să se implice și la nivel personal, alăturându-se unor ONG-uri ce au misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții în Romania prin voluntariat, activități filantropice și responsabilitate socială corporativă. Mai mult, implicarea în aceste organizații, cu speranța de a ajuta la îmbunătățirea vieții românilor cu fiecare acțiune în parte, a devenit misiunea familiei Topolinski.

Viitorul este promițător pentru România, iar Michael III, Michael IV, Tyler și Ashton sunt încântați să își continue activitatea ca membri ai societății. Familia Topolinski este mândră să contribuie în continuare la vitalitatea comunității Românești.