SkyLight Residence

95.000 m2, în cartierul central Obor

Funcțiuni mixte integrând spații de birouri cu spații retail

100,000 m2 GBA spații de birouri

270,000 m2 GBA spații rezidențiale

Comercializate de LIDL

Construcția este programată să înceapă în T2 2022

SkyLight Residence

SkyLight Residence pune accent pe calitatea vieții într-un complex rezidențial. Cu o suprafață de 10 hectare, situat în inima zonei Obor, SkyLight va fi un centru de interes pentru toți cetățenii care locuiesc, lucrează sau fac cumpărăturile în Sectorul 2. Combinația de spații locative moderne, restaurante, centre comerciale, spații verzi și parcuri va oferi o experiență plăcută pentru comunitate. Un loc în care oamenii pot trăi în adevăratul sens al cuvântului.

O comunitate entuziastă, prosperă, construită pentru viața la oraș, la câțiva pași distanță de o multitudine de puncte de interes.

Amplasarea centrală, în zona Obor, asigură facilitățile necesare unui stil de viață modern. Accesul la metrou și la mijloacele de transport în comun este perfect pentru cei aflați veșnic în mișcare. SkyLight oferă un sentiment de comunitate și relaționare cu cei din jur.

Găsiți o multitudine de varietăți gastronomice la numai câți va pași distanță, cu Piața Obor situată chiar vizavi, precum și o mulțime de restaurante care oferă o gamă largă de opțiuni. Mall Veranda este situat chiar alături, oferind cetățenilor o experiență de shopping deosebită.

SPAȚII DE BIROURI

Afacerile vor prospera desfășurându-și activitatea în spațiile de birouri inteligente și moderne pe care le vom realiza, concepute, până la cel mai mic detaliu, pentru a oferi spațiul de lucru ideal. Birourile din SkyLight vor constitui spații de lucru special create pentru prosperitate, cu tehnologie de ultimă generație și un design intuitiv care vă vor inspira. Concepute pentru a oferi o experiență rezidențială, birourile noastre vor include un amestec de spații comerciale și retail care vor aduce beneficii comunității din zona Obor. Acesta este un spațiu pentru profesioniști dinamici și progresivi.

The form was sent successfully