SkyLight Residence

95.000 m2, în cartierul central Obor

Funcțiuni mixte integrând spații de birouri cu spații retail

100.000 m2 GBA spații de birouri

340.000 m2 GBA spații rezidențiale

2.600 m2 spații comerciale

SkyLight Residence

SkyLight Residence este un proiect premium, multifuncțional, care pune accent pe calitate în locuințele din complexele rezidențiale. Acest proiect cuprinde 10 hectare în inima cartierului Obor și peste 2.200 de apartamente, magazine, spații de birouri și școli. SkyLight va fi un punctul central pentru toți cei care locuiesc, lucrează sau își fac cumpărăturile în Sectorul 2.

Acest proiect este considerat un oraș în miniatură, datorită combinației de apartamente moderne și eficiente energetic, restaurante la o plimbare distanță, posibilitatea de cumpărături în Veranda Mall și Piața Obor, spații verzi extinse, parcuri și o piscină comună, care vor crea o comunitate puternică.

SkyLight Residence susține comunitatea și nevoile familei, astfel că vor fi alocate 550 de locuri pentru copii în grădinițe și creșe.

Designul inovativ este un element fundamental al InteRo Property Development. Credem în proiecte de construcție care adaugă valoare societății și oferă rezidenților un cămin sănătos. SkyLight Residence va obține certificarea BREEAM Excellent Certification oferită de BuildGreen.

SPAȚII DE BIROURI

Afacerile vor prospera desfășurându-și activitatea în spațiile de birouri inteligente și moderne pe care le vom realiza, concepute, până la cel mai mic detaliu, pentru a oferi spațiul de lucru ideal. Birourile din SkyLight Residence vor constitui spații de lucru special create pentru prosperitate, cu tehnologie de ultimă generație și un design intuitiv care vă vor inspira. Concepute pentru a oferi o experiență rezidențială, birourile noastre vor include un amestec de spații comerciale și retail care vor aduce beneficii comunității din zona Obor. Acesta este un spațiu pentru profesioniști dinamici și progresivi.

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare (SkyLight Residence SRL)

SKYLIGHT RESIDENCE S.R.L., titular al proiectului „Construire complex comercial-parter inalt, ansamblu rezidential cu regin de inaltime maxim 2S+P+9E, 2S+P+11E, 2S+P+17E, 2S+P+18E, 2S+P+20E, 2S+P+25E (5 etape), cladiri pentru birouri 2S+P+10E si functiuni conexe, operatiuni cadastrale (alipiri, dezmenbrari), realizare amenajari exeterioare (circulatii carosabile si pietonale), amenajari peisagistic si spatii verzi, platforme exterioare, imprejmuiri, realizare accesuri carosabile si pietonale, organizare de santier”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agentia pentru Protectia mediului Bucuresti, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire complex comercial-parter inalt, ansamblu rezidential cu regin de inaltime maxim 2S+P+9E, 2S+P+11E, 2S+P+17E, 2S+P+18E, 2S+P+20E, 2S+P+25E (5 etape), cladiri pentru birouri 2S+P+10E si functiuni conexe, operatiuni cadastrale (alipiri, dezmenbrari), realizare amenajari exeterioare (circulatii carosabile si pietonale), amenajari peisagistic si spatii verzi, platforme exterioare, imprejmuiri, realizare accesuri carosabile si pietonale, organizare de santier”, propus a fi amplasat în Str. Ziduri Mosi, nr. 25, Sector 2, Bucuresti.

1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Bucuresti din Aleea Lacul Morii nr. 6, sector 6, Bucuresti, în zilele de Luni -Vineri, între orele 900 - 1200, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmbuc.anpm.ro/. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

2. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Bucuresti, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

The form was sent successfully