NorthLight Residence

Teren de 13.000 m2 cu o vedere exceptionala la lac

13.000 m2 suprafața totală construită

110 apartamente deosebite, vedere către lac, spații verzi

Acces usor si facil catre orice punct din centrul orasului

Construcție finalizată în 2021.

NorthLight Residence

NorthLight este o comunitate exclusivă unde va veti bucura de experiențe uimitoare pe tot parcursul vieții. Comunitatea este formată din 110 unități diferite, ceea ce vă permite să relationati in masura in care doriți cu ceilalți rezidenți, oferindu-va in acelasi timp intimitatea specifica unei comunități exclusive relativ mici.

Ceea ce face această comunitate atât de specială este că sunteți înconjurat de natură și aveți posibilitatea de a vă bucura de spatiul exterior oricât doriți. NorthLight are proprietăți cu vedere la malul lacului, o piscină privată uimitoare, divertisment în aer liber și spatii verzi amenajate intr-o maniera sofisticată și elegantă, cu multă vegetație frumoasă.

Situat în nord-estul Bucureștiului; acces facil la districtul de afaceri Pipera; 15 minute cu mașina până la centrul comercial Baneasa; 15 minute cu mașina până la Therme; acces facil la principalele ieșiri din București (A2 și A3); situat pe malul râului Cretuleasca, oferind o priveliște ideala iubitoriilor de natură; Adresa: strada Parcului, Ștefăneștii de Jos, Ilfov

Certificare: Clasa A
Scor: 100/100 puncte

Certificat energetic și de evaluare a sustenabilității

The form was sent successfully