New Confort City

Suprafață terenului de 3.322 m2

Suprafață totală construită de 25.210 m2

280 de apartamente spațioase, cu finisaje noi

Complex situat central față de metrou, magazine alimentare, salon și parc

Construcția va fi finalizată până la 1 Aprilie 2022.

New Confort City

New Confort City oferă rezidenților posibilitatea de a trăi într-o zonă accesibilă din punct de vedere financiar și orientată către comunitate, cu avantaje competitive. Locuitorii au privilegiul de a primi 6 luni de parcare gratuită, unități de depozitare spațioase, apartamente cu finisjae noi, autobuze de transfer către statia de metrou pentru o naveta fără efort și servicii de gestionare a proprietății modernizate pentru un nivel de trai ridicat.

Comunitatea este formată din 280 de apartamente și are 4 blocuri în total. Apartamentele noastre sunt extrem de spațioase și dispun de finisaje noi. Locuitorii noștri vor avea ocazia de a beneficia de un stil de viață îmbunătățit.

Există apartamente de tip studio, apartamente cu 2 camere (dimensiuni normale și mari) și apartamente cu 3 camere. Oferim rezidenților noștri prețuri preferențiale de pre-finalizare pentru o perioadă limitată. Prețul de pornire pentru apartamentele studio este 32.200 euro + TVA cu o suprafață utilă totală de 41 m2. Prețul de pornire pentru apartamentele cu 2 camere (dimensiune normală) 47.100 euro + TVA cu o suprafață utilă totală de 66 m2. Apartamentele cu 3 camere au preț de pornire 50.500 euro + TVA cu o suprafață utilă totală de 101 m2.

Certificare: Clasa A
Scor: 100/100 puncte

Certificat energetic și de evaluare a sustenabilității

Cartierul nostru oferă siguranță pentru familia ta, permițând copiilor și familiilor să se bucure de spațiile comune. Salonul, magazinul, piața, cafeneaua și spațiile verzi ne apropie comunitatea și fac viața de zi cu zi mai convenabilă.

Proiectul este situat chiar în afara centrului orașului București în Popesti-Leordeni. Locuitorii pot ajunge cu mașina în centrul orașului Popesti-Leordeni în 8 minute. Drumul principal Splaiul Unirii și DNCB (autostrada 503) se află în apropierea complexului, asigurând că locuitorii noștri au acces eficient în București și în zonele înconjurătoare.

The form was sent successfully