Presă

InteRo Property Development, deținută de familia canadiană Topolinski, duce inovația în real estate la următorul nivel prin lansarea conceptului de showroom Pajurei 3 Residence, un concept de ultimă generație, bazat pe tehnologie, care revoluționează experiența clienților pe piața exclusivistă a proiectelor imobiliare de lux.

Michael Topolinski a participat la THE CONCEPT PODCAST pentru a discuta despre cum a ajuns în România, cum vede piața și oportunitățile locale și cum reușește să conducă cu succes un business cu tradiție din familie.

Bright Spaces și InteRo sunt parteneri din 2022 și au dezvoltat o platformă digitală 3D cu proprietățile InteRo, numită InteRoVerse: https://interoverse.ro/

În acest interviu, Ashton și Delia vorbesc despre ce a determinat InteRo să aleagă Bright Spaces, rolul AI în marketing și imobiliare, leadership și multe altele.

Cu investiţii de peste 85 milioane euro planificate pentru 2023, investitorul canadian Michael Topolinski, fondatorul afacerii de familie InteRo Group, consideră că potenţialul economic şi de business pe termen lung contrabalansează riscurile actuale din România.

Investitorul Michael Topolinski: România are în prezent printre cele mai scăzute prețuri la imobiliare din Europa, ceea ce implică o oportunitate promițătoare pentru creșterea nivelului prețurilor în viitor impuse prin licitația desfășurată în septembrie 2013, potrivit unui comunicat de presă.

 Skylight Residence SRL, deținută de familia de investitori Topolinski, a câștigat ultimul apel împotriva Autorității pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS) în cazul privatizării Aversa, după ce Curtea de Apel București a decis că dezvoltatorul a îndeplinit toate obligațiile impuse prin licitația desfășurată în septembrie 2013, potrivit unui comunicat de presă.

Bright Spaces și InteRo Property Development intră în era experienței digitale web integrate 3D pentru portofoliul sau rezidențial. Cele două companii și-au anunțat parteneriatul în acest an și sunt acum mândri să lanseze InteRoVerse.

InteRo Property Development, deținută de familia de investitori canadian Topolinski, va dezvolta un total de 550 de locuri pentru studenți în proiectul său SkyLight Residence, în urma unei înțelegeri cu Primăria Sectorului 2 și a unui sondaj efectuat în rândul locuitorilor raionului.

InteRo Property Development, companie deţinută de familia de investitori canadieni Topolinski, vrea să investească 54 milioane euro în două proiecte rezidenţiale în nordul Bucureştiului, lucrările urmând să înceapă  în a doua jumătate a acestui an.

Primul proiect premium al dezvoltatorului, cu 200 de apartamente, va fi amplasat în Pajura, în nordul Bucureştiului. InteRo a finalizat recent achiziţia integrală a unui teren care, împreună cu un teren adiacent pe care îl deţinea deja, însumează o suprafaţă de 8.000 mp.

În istoria României, 2006 este amintit ca fiind anul în care serviciul militar obligatoriu a fost desființat și a început marea ofensivă anticorupție. Este și anul în care Michael Topolinski, născut în Canada, a venit pentru prima dată în țară. Economia înfloritoare, hipnotizând consumatorii cu promisiunea unei vieți mai bune, l-a făcut pe tânărul investitor să realizeze potențialul pe termen lung al imobiliarului românesc, ce a cântărit mai greu decât potențialele riscuri și provocări caracteristice unei piețe emergente.

Pe platforma Bright Spaces, proiectul InteRoVerse duce călătoria clienților rezidențiali la următorul nivel, oferind cumpărătorilor acces exclusiv la vizualizarea și experimentarea virtuală a portofoliului imobiliar InteRo.

București, 16 decembrie 2021 – Familia Topolinski prin InteRo Property Development a donat în luna decembrie un număr de 750.000 de măști medicale către United Way România, pentru a fi distribuite persoanelor ce provin din medii defavorizate, sprijinite în cadrul programelor fundației.

Omul de afaceri canadian Michael Topolinski investește 10 milioane de euro, din propriile rezerve de lichidități, în finalizarea unui bloc cu 280 de apartamente a cărui construcție a fost oprită la stadiu de „roșu“ de către frații Robert și Ionuț Negoiță, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

La sfârșitul anului trecut, când a vândut către Skanska jumătate din terenul de peste 52.000 mp al platfomei Textile Dacia din apropiere de stația de metrou Jiului, Michael Topolinski, CEO-ul InteRo Property Development spunea că cele două companii vor dezvolta un ansamblu unitar format din șapte clădiri de birouri, trei ale Skanska și patru ale InteRo. Între timp, companiile au obținut, în luna martie, certificatul de urbanism de la Primăria Sectorului 1 și urmează să obțină PUZ-ul din partea PMB și apoi autorizația de construire.

Michael Topolinski a făcut prima sa investiție imobiliară în România în 2006. Ceea ce inițial a fost doar o afacere a devenit, în cele din urmă, o piatră de hotar pentru o nouă viață pentru el, copiii săi – Michael IV în vârstă de 29 de ani, Ashton (25) și Tyler (27), și mama sa Edith (79), membrul familiei cel mai recent mutat în România.

InteRo Property Development, deținută de familia canadiană de investitori Topolinski, diversifică activitățile prin înființarea unei divizii de investiții, ca parte a strategiei sale pe termen lung de consolidare a prezenței sale în România și de a aduce proiecte imobiliare noi de înaltă calitate pe o piață în dezvoltare și promițătoare.

Omul de afaceri canadian Michael Topolinski a vândut jumătate din terenul fostei fabrici Textile Dacia din cartierul Bucureștii Noi companiei suedeze Skanska pentru peste 23 milioane de euro, preț la care devine cea mai mare tranzacție cu teren a anului, potrivit surselor Profit.ro.

MVGM Group, compania internațională de property management, intră pe piața rezidențială din România, prin preluarea managementului proiectului rezidenţial NorthLight Residence de lângă Cosmopolis. Construit de Swiss Grain, proiectul a fost preluat în vara anului trecut de familia Topolinski.

Skanska a achizitionat un teren de aproximativ 26.200 de metri patrati, in Bucuresti, de la InteRo Property Development SRL. Terenul este destinat dezvoltarii unui nou complex de birouri si se situeaza in zona de Nord a capitalei, in imediata vecinatate a statiei de metrou Jiului.

Naguma Medical Supply, parte a grupului InteRo, a livrat cu succes, în România, 103 milioane de măști cu 3 straturi, în cadrul contractului semnat cu Ministerul Sănătății.

În contextul pandemiei de COVID-19, Fundația United Way România a oferit suport pentru întoarcerea copiilor în siguranță la școală, printr-o donație importantă a companiei Naguma Medical Supply SRL de 1.200.000 de măști de protecție.
United Way România a trimis în luna februarie 1.200.000 de măști de protecție în școli, grădinițe, centre educaționale din București, Cluj și Timișoara și în zonele limitrofe. Acest necesar a fost calculat pentru un număr de peste 12.000 de persoane, pe o perioadă de 3 luni.

The form was sent successfully