ECHIPA DE Conducere

FOUNDER AND OWNER

Michael Topolinski III

Cu peste 30 de ani de experiență în domeniile imobiliarelor, a dezvoltării și producției, Michael s-a mutat în România în 2006 și a achiziționat peste 800 de apartamente, precum și platforma Dacia Textila de 52.000 mp de pe Bucureștii Noi. În 2012, Michael a achiziționat fosta Platformă Vulcan de 78.000 mp de pe strada Progresului și a co-dezvoltat Vulcan Value Retail Center. După ce și-a vândut 50% din Vulcan Value Retail Center în 2013, Michael a achiziționat fosta platformă de pompare Aversa de 97.000 mp pe Ziduri Mosi, în zona Obor.

În 2019, Michael a lansat InteRo împreună cu copiii săi, concentrându-se pe dezvoltarea de proiecte imobiliare inovatoare și cu design aspectuos. În prezent, Michael conduce dezvoltarea proiectului Bucureștii Noi și SkyLight Residence, cu planuri de a dobândi mai multe parcele mari și de a contribui la modelarea peisajului Bucureștean.

MINORITY OWNER, PARTNER AND HEAD OF SALES

MICHAEL TOPOLINSKI IV

Michael Topolinski IV este proprietar minoritar, partener și șeful al departamentului de vânzări al InteRo Property Development. Michael conduce departamentul și echipa de vânzări pentru a se asigura că toate proiectele depășesc obiectivele financiare ale companiei. Pe lângă cei peste 7 ani de experiență în vânzări ai lui Michael, el gestionează și portofoliul de închiriere, determina oportunitățile de investiții și conduce proiecte inovatoare pentru a accelera creșterea InteRo.

MINORITY OWNER, PARTNER AND HEAD OF CONSTRUCTION

TYLER TOPOLINSKI

Tyler Topolinski este proprietar minoritar, partener și director al departamentului de construcții al InteRo Property Development. Tyler conduce și gestionează departamentul de construcție al companiei, asigurându-se că toate protocoalele și procesele sunt adecvate implementate la fața locului și împreună cu echipa sa. Pe lângă conducerea departamentelor de construcții ale tuturor proiectelor InteRo, Tyler are, de asemenea, experiență in obținerea permiselor de lucru, in urma lucrului cot la cot cu arhitecți de top din oraș. Acesta conduce directia de inovație a companiei împreună cu frații și partenerii săi de afaceri.

MINORITY OWNER, PARTNER AND HEAD OF MARKETING

ASHTON TOPOLINSKI

Ashton Topolinski este proprietar minoritar, partener și director de marketing la InteRo Property Development. Ashton conduce departamentul de marketing și își gestionează echipa la fiecare nivel – profesional, mental și emoțional. Ea se mândrește cu formarea unor membri puternici de echipă care pot să execute toate campaniile cu excelență și să genereze clienți potențiali de înaltă calitate pentru echipa de vânzări. Pe lângă marketing, Ashton conduce strategia de brand, de sustenabilitate și de inovație a companiei.

The form was sent successfully