ECHIPA DE Conducere

FONDATOR ȘI CEO

Michael Topolinski III

Cu peste 30 de ani de experiență în domeniul imobiliar, dezvoltare și producție, Michael s-a mutat în România în 2006 și a achiziționat peste 800 de apartamente, precum și platforma Dacia Textila, situată pe un teren de 52.000 m2 în Bucureștii Noi. În 2012, Michael a achiziționat fosta Fabrică Vulcan, situateă pe un teren de 78.000 m2 pe Șoseaua Progresului și a dezvoltat, în parteneriat cu o altă societate, centrul comercial Vulcan Value Retail Center. În 2013, după ce a vândut 50% din Vulcan Value Retail Center, Michael a achiziționat fosta fabrică de pompe Aversa, situată pe un teren de 97.000 m2 pe strada Ziduri Moși, în Obor.

În 2019, Michael a pus bazele grupului InteRo, împreună cu cei trei copii ai săi, având ca activitate dezvoltarea de proiecte imobiliare, cu accent pe design si inovație. În decembrie 2019, InteRo a vândut 26.000 m2 din terenul de 52.200 m2 din Bucureștii Noi către Skanska, pentru suma de 24 de milioane de euro.

În 2020, InteRo s-a concentrat pe proiectul NorthLight Residence și a achiziționat un teren de 53.000 m2, cu scopul de a dezvolta un centru comercial.

În 2021, InteRo a demarat lucrările la proiectul rezidențial New Confort City. Michael intenționează să se concentreze asupra etapelor pregătitoare construcției pe parcele mari existente și asupra unor noi achiziții, pentru noi oportunități de dezvoltare.

 

PARTENER, PROJECT MANAGER & SALES DIRECTOR

MICHAEL TOPOLINSKI IV

După absolvirea Universității de Stat din Michigan, cu o diplomă de comunicare axată pe vânzări în 2015, Michael a tins în mod constant către excelență în cariera sa profesională

Michael și-a început cariera fiind agent de vânzări de top, stabilind numeroase recorduri la mai multe corporații, inclusiv Canon, Top Hat și Blue Cat.

Ulterior, Michael s-a alăturat companiei Supreme Level Media în calitate de proprietar minoritar și Vicepreședinte Vânzări din 2018 până în 2020. El a contribuit la creșterea cifrei de afaceri a companiei de peste patru ori pe parcursul acestei perioade.

Michael a început să lucreze la InteRo în aprilie 2019, ca Șef al Departamentulor de Vânzări, Marketing și Inovație în Design pentru portofoliul societății de peste 170 de apartamente, SkyLight Residence și Bucurestii Noi. În 2020, Michael a devenit Project Manager, conducând dezvoltarea proiectului InteRo, NorthLight Residence.

Pe lângă munca în cadrul InteRo, Michael a îndeplinit și rolul de Șef Vânzări pentru compania familiei Topolinski, Naguma Medical Supplies SRL.

 

PARTENER & PROJECT MANAGER

TYLER TOPOLINSKI

După absolvirea Universității de Stat din Michigan în 2017, Tyler a câștigat experiență valoroasă lucrând în cadrul a trei mari companii de vânzări de tehnologie din Toronto, Canada. A primit mai multe premii pentru atingerea în mod constant a pragurilor de vânzări.

Tyler s-a mutat în România în octombrie 2019, devenind Director de Vânzări la Northlight Residence. Aici s-a ocupat cu administrarea unei echipe de agenți de vânzări interni, monitorizarea parteneriatelor cu agenții externe, precum și creearea de noi parteneriate cu diverși furnizori, precum designeri de interior și administratori de proprietăți, pentru a aduce un plus de valoare proiectului și inclusiv cumpărătorilor săi.

Tyler a gestionat vânzarea portofoliului nostru de 160 de apartamente în 6 complexe din București. În ciuda încetinirii ritmului vânzărilor în domeniul imobiliar în București, provocată de Pandemia Globală, în anul 2020 Tyler și-a atins obiectivul de 5.000.000 de euro din vânzări, încadrându-se în limita a 98,5% din prețul bugetat.

Tyler este acum manager de proiect la New Confort City. Lucrează cu echipele de construcții, echipa de vânzări, echipa de marketing și lucrează cu Departamentul Juridic InteRo pentru a se asigura că toate procesele și procedurile sunt implementate corect.

În plus, Tyler a reușit cu succes livrarea a 103 milioane de măști PPE medicale către 42 de locații medicale de stat din toată România în cadrul contractului cu Ministerul Sănătății.

PARTENER, MARKETING MANAGER & UNITED WAY AMBASSADOR

ASHTON TOPOLINSKI

După ce a absolvit Universitatea de Stat din Michigan în 2018, Ashton s-a folosit de experiența dobândită în cadrul stagiaturii la joburile full time de la Bank of Montreal și Supreme Level Media. Experiența ei în planificarea evenimentelor, urmărirea rețelelor sociale, managementul site-urilor web și managementul conturilor, au ajutat-o să fie foarte bine pregătită pentru rolul de Digital Marketing Manager în cadrul InteRo Property Development.

Ashton s-a alăturat afacerii de familie în noiembrie 2020, moment în care a devenit Digital Marketing Manager la InteRo Property Development. Prin abilitățile sale de marketing digital, Ashton aduce un plus echipei în tot ce ține de management si execuție. Ashton gestionează toate site-urile web, reclamele plătite și rețelele sociale pentru InteRo, NorthLight Residence și New Confort City. De semenea, Ashton gestionează și portofoliul IGCF și portofoliul de investiții ale grupului InteRo.

Lui Ashton i-a plăcut dintotdeauna să ajute comunitatea, iar în 2021 a devenit Ambasador United Way. Ea face voluntariat cu copii și îi învață engleza virtual, deoarece pandemia limitează voluntariatul în persoană. Ashton așteaptă cu nerăbdare să se alăture programului de mentorat United Way România în viitorul apropiat.

În plus, Ashton a deținut rolul de Sales & Digital Marketing Manager pentru Naguma Medical Supplies SRL. Ashton a urmărit desfășurarea licitațiilor din Uniunea Europeană, conducând întregul proces, de la identificarea licitațiilor, până la livrarea măștilor.

 

The form was sent successfully